onsdag 2 januari 2013

Välkommen hit!

Detta är början på ett nytt år. Ett år som ska innehålla massor med nya upplevelser, om jag får bestämma. Och det får jag!

2013 är året jag börjar blogga, något jag tänkt på länge. Jag älskar att få läsa om andras liv, se deras perspektiv och att inspireras av drivna människor. Det är också just det jag hoppas uppnå med den här bloggen. Jag kommer att skriva om min design, sådant som inspirerar mig, inredning och om min vardag. Allt i en, förhoppningsvis, välbalanserad blandning.


Jag började året med att göra något jag längtat efter, att starta upp min egna webshop J.K.K design. Än så länge är den hobby-baserad men ett av mina mål med år 2013 är att få igång ett eget företag och att kunna driva det vid sidan om mina högskolestudier. Det finns så mycket jag vill göra i år. "Finns det en vilja, finns det ett sätt" kommer att vara mitt motto och jag tänker satsa för att nå målen. Hur det går kommer ni att kunna läsa om här. 

Välkommen!

/ Johanna K Karlsson

3 kommentarer:

 1. Åh, ÄNTLIGEN kickar du igång bloggen! :D Det ska bli jätteroligt att få läsa din blogg - jag har saknat det sedan du slutade med din förra! Jag hoppas verkligen att allt kommer att gå bra med din webshop och att dina mål går i uppfyllelse! Din lycka är min lycka, hihi! :) Lycka till med allt nu - webshopen och bloggen! :* Puss!

  SvaraRadera
 2. Om inte upplevelserna kommer till dig så får vi se till att det händer något ;) Tokiga idéer har jag många :D
  Och välbalanserat blir det nog, mer än mina inspirations mappar i alla fall! Haha ;D
  Stort lycka till!

  SvaraRadera
 3. Det skall bli spännande :)

  SvaraRadera